Nails of the Day (NOTD) : Ombre nails! ♥

Καλησπέραααααααα κορίτσια!!!!!!!

Σήμερα θα σας δείξω πως να κάνετε τα περιβόητα Ombre nails!!Είναι πολύυυ εύκολο,μην ανησυχείτε!!
Απλά θέλει λίγο παραπάνω χρόνο από το κλασσικό μανικιούρ!!
Γενικά δεν μ'αρέσει ιδιαίτερα το nail art,γι αυτό πάντα βλέπετε σκέτο χρώμα στα NOTD μου...αλλά αυτό μου άρεσε πολυ..(και στο αγόρι μου!).Και με σταμάτησαν και 2-3 κοπέλες στον δρόμο και στο Super Market και με ρώταγαν πώς το έκανα!

Για να δούμε όμως τι θα χρειαστούμε!

  • Base coat (Seventeen Calcium& Vitamin E ) -top coat (Seche Vite)
  • λαδάκι για παρονυχίδες (εγώ χρησιμοποιώ λάδι καρύδας)
  • εργαλεία για μανικιούρ-λίμα
  • σφουγγαράκια (τα αγόρασα από jumbo)
  • σελοτέιπ
  • 3 μανό σε κοντινές αποχρώσεις.Χρησιμοποιώ 3 για να είναι λιγότερο απότομη η μετάβαση από το ένα χρώμα στο άλλο.Συγκεκριμένα χρησιμοποίησα τα Essie Van d'go, China Glaze Flip Flop Fantasy, China Glaze Pool Party.
 Αρχικά καθαρίζουμε τα νύχια μας με ασετόν για να αφαιρέσουμε εντελώς τα υπολείμματα από το προηγούμενο βερνίκι.Λιμάρουμε,καθαρίζουμε πετσάκια,ενυδατώνουμε παρονυχίδες..Ετοιμάζουμε δηλαδή τα νύχια μας,όπως κάνουμε πριν από κάθε μανικιούρ!
Στην συνέχεια,καλύπτουμε με σελοτέιπ το δέρμα γύρω από τα νύχια γιατί αλλιώς θα γίνουμε χάλιααααααα!!


Παίρνουμ το σφουγγαράκι και απλώνουμ 1-2 στρώσεις από τα βερνίκια που θέλουμε.Δεν πειράζει αν ακουμπήσει το ένα με το άλλο.Ούτως ή άλλως αυτό θέλουμε!Να γίνει blending ώστε να μην φαίνεται που αρχίζει και που τελειώνει το κάθε χρώμα!
Εδώ ξεκινάει το πιο δύσκολο..Αμέσως,πριν στεγνώσει ακουμπαμε το σφουγγαράκι από την μία μεριά του νυχιού(εγω ξεκινάω από την δεξιά πάντα για να βλέπω καλύτερα) και το γλιστράω προς τα αριστερά!Το ξαναεφαρμόζω απο πάνω ταμποναριστά..μην ανησυχείτε αν πάει το ένα χρώμα πάνω στο άλλο..έτσι θα φαίνεται πιο όμορφο!
Ανανεώνουμε τα βερνίκια στο σφουγγαράκι κάθε 2 νύχια και φυσικά περνάμε και δεύτερο χέρι.Είναι αρκετά χρονοβόρο αλλά το αποτέλεσμα είναι πρωτότυπο και super καλοκαιρινό!
Εννοείται ότι εφαρμόζουμε αμέσως top coat και βγάζουμε τα σελοτέιπ.Βγάζουμε με ασετόν τα υπολείμματα βερνικιού και είμαστε ΕΤΟΙΜΕΣ!!!!!!!

Νομίζω ότι για πρώτη φορά βγήκε αρκετά καλό το αποτέλεσμα!!Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω με αποχρώσεις του γαλάζιου-πράσινου-λιλά!!


Πώς σας φαίνεται η προσπάθειά μου??Εχετε δοκιμάσει ποτέ Ombre nails????
Καλό Σαββατοκύριακο!!!!!!!♥


 Xoxo

Summer Wishlist! ♥

Γεια σας κοριτσάκιαααα!!
 
Τι υπέροχος καλοκαιρινός καιρός σήμερα είναι αυτος?????
Ποιες από εσάς πήγατε για μπανάκι???Εγώ δυστυχώς δεν τα κατάφερα,ίσως το επόμενο Σαββατοκύριακο!!

Σε λίγες μέρες μπαίνει και επίσημα το Καλοκαιράκιιιιιιιι!!!Τι τέλειααααααα!!
Ε,δεν θα μπορούσα να μην κάνω Summer Wishlist!Τις τελευταίες εβδομάδες βλέπω συνεχώς νέα,ενδιαφέροντα πραγματάκια και όπως καταλαβαίνετε η λίστα μονίμως αυξάνεται!!Δυστυχώς δεν μπορώ να ποστάρω τα εκατοντάδες προιόντα που θα ήθελα για φέτος το καλοκαίρι!!! :) (και αδυνατώ να τα αγοράσω κιόλας!).Τα παρακάτω όμως είναι τα πιο σημαντικά...και αυτά που ελπίζω να αποκτήσω!!!



  • Hair Sunscreen Spray: Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στο wishlist μου...οπότε περιμένω προτάσεις!!!!!!!! :)
  • Nars Orgasm/Laguna Duo: Αχχχχχ...είναι χρόνιααααα στην λίστα μου...ελπίζω φέτος να καταφέρω να το αποκτήσω!!Δεν είναι τέλειο!!Απίστευτα καλοκαιρινός συνδυασμός,στην καλύτερη ποιότητα!
  • Body Shop Body Butter Coconut : Το αγοράζω εδώ και χρόνια κάθε καλοκαίρι γιατί εκτός του ότι αγαπώ την μυρωδιά της καρύδας..λατρεύω και τα Body butters του Body Shop!!!Οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα το αποκτήσω και φέτος!!! (αν και είμαι μεταξύ αυτού και του Hawaiian Tropic που επίσης έχω αγοράσει στο παρελθόν)
  • Lancome Hypnose: Από τις καλύτερες και αγαπημένες mascara που έχω δοκιμάσει!!Δεν είχα σκοπό να αγοράσω μία ακριβή mascara (γιατί είναι ακριβή) αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να αντισταθώ στην ιδιαίτερη συσκευασία απο την συνεργασία της Lancome με τον Alber Elbaz! (σχεδιαστής μόδας για την Lanvin)
  • Caudalie Beauty Elixir: Οκ,έχω ακούσει και διαβάσει τα καλύτερα!Νομίζω ότι το καλοκαιράκι είναι η ιδανική εποχή για να το δοκιμάσω...καθώς θα ενυδατώνει και δροσίζει το πρόσωπό μετά από πολύωρη έκθεση στον ήλιο.
  • Mac Feel my Pulse Lipstick (Τemperature Rising Collection):αν μου αρέσει,εννοείται θα το αγοράσω!!Και φυσικά ,σαν Lipstick addict,θέλω άλλα 3-4 τα οποία θα τα αφήσω για το μέλλον!
  • Korres Lip Butter Glaze: Τα περίμενω σχεδόν 2 χρόνιαααααα!Επιτέλους ήρθαν Ελλάδα!!!!!Δυστυχώς δεν ήρθε το χρωματάκι που ήθελα,οπότε με βλέπω να επιλέγω το peach!
  • Floral Shorts:Θέλω οπωσδήποτε ένα ακόμα ζευγάρι shorts..και κατα προτίμηση με λουλουδάτο σχέδιο!!Αν έχετε δει σε κάποιο μαγαζί κάποιο ενδιαφέρον σχεδιάκι,πείτε μου!
  • Swimsuit:Παρόλο που έχω πάρα πολλά μαγιώ (θα θέλατε να σας τα δείξω σε άλλο ποστ???) θάλω να πάρω κι άλλοοοοοο φέτος!!Δεν μπορώ να κρατηθώ!!!!Υ.γ...συγγνώμη για την φωτογραφία...αντιλήφθηκα ότι είναι θολή όταν ήδη είχα τελειώσει το edit! :(

Εσάς ποιά προιόντα βρίσκονται στην Summer Wishlist σας???Οχι...δεν είμαι περίεργη(είμαι!!) απλά θέλω κι άλλες ιδέες!!!(λες και αυτές δεν είναι αρκετές)!



Xoxo

Review | MUA Undress your skin highlighter/Power Pout/Sugar Lips ♥

Γειααααααα σας!!!!!!!

Κι αφού σας έδειξα στο προηγούμενο post την κριτική μου για τις παλέττες της εταιρείας MUA που απέλτησα πριν λίγο διάστημα είπα να ολοκληρώσω το review με το highlighter αλλα και τα προιόντα για τα χείλη που επέλεξα!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Helloooo ladies!!!!!
On my last post i showed you my review on two MUA palettes i purchased recently.This time i will show you the critic about the other things i got from the brand..Keep reading!


Undress Your Skin Highlighter
Για αρκετό καιρό έψαχνα ένα highlighter να δίνει ένα ασπρο-ροζ περλέ αποτέλεσμα!Τα περισσότερα που έχω (ή έχω δοκιμάσει) είναι ροδακινί ή μπρονζέ.Επιτέλους έψαχνα αυτό που έψαχνα στα MUA και εννοείται το έχω ευχαριστηθεί αφάνταστα!
Χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα για να "γράψει" και προσδίδει διάφανη κάλυψη και λάμψη!Δημιουργεί μία φυσική λάμψη υγείας στα μαγουλάκια σας,χωρίς να τονίζει ατέλειες και πόρους.Θεωρώ ότι είναι κατάλληλο για όλους τους τόνους δέρματος.
Ενα ακόμα θετικό..Απίστευτο αμουδερό ανάγλυφο σχήμα!Κάθε φορά που το χρησιμοποιώ φαντάζομαι θάλασσα και κυμματάκια!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
For a long longg time,i have been searching for a white-pink highlighter that gives my skin a healthy look!Most of those i have or have tried are mostly peachy-bronzy.I finally found what i was looking for in this beautiful MUA highlighter!It needs only a little bit of product...it gives sheer coverage kai healthy glow in your cheeks!I think it suits all skin types..OOhh,another positive..The amazing wavy design!


Sweet Lips lip balm
Αλλο ένα υπέροχο προιόν!Lip balm σε βαζάκι..Αυτό ,η αλήθεια είναι ,οτι μπορεί να ενοχλεί κάποιες αλλά εγώ δεν έχω ιδιαίτερο θέμα!Απλά πριν το εφαρμόσω στα χείλη μου με το δάχτυλο τα καθαρίζω με αντιμικροβιακά gel ή με αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια.Εχει απίστευτα ενυδατική σύσταση...είναι τόσο ενυδατικά που όταν προσπαθώ να ενώσω τα χείλη μου δεν μπορώ γιατί γλιστράνε τρελά!!Το αγαπώ,το αγαπώ,το αγαπώ!!!Εκτός από την ενυδάτωση που προσφέρει,όπως βλέπετε αφήνει και ένα υπέροχο τσιχλοφουσκέ ροζ,ιδανικό για πρωί!Μου αρέσει να το φοράω όταν είμαι εντελώς άβαφη,για να δώσει λίγο χρώμα στα χειλάκια μου!Κοστίζει μόνο 2 λίρες! 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Another great product.Lip balm in a pot!The truth is that many of you don't like using lip balms in pot when you are outside of home..but i don't have any problem!Of course before using it i sanitize my hands with antibacterial gel or whipes.It has an amazing formula...they are soo moisturizing that when i try to close my lips,i can't cause they slideeee!! :D
I totally love it!!I usually wear it when i don't have any make up on,so to give some colour to my face!It only costs 2 pounds!

Power Pout in Justify(Colour Intense Tint & balm)

Υπέροχο stick tint(στην λογική των Clinique Chubby Sticks) το οποίο γλιστράει στα χείλη και τα ενυδατώνει άμεσα δίνοντάς τους ένα υπέροχο πορτοκαλί χρώμα!Η συσκευασία-στυλός είναι πάρα πολύ πρακτική και διευκολύνει την εφαρμογή του balm ακόμα και σε εξωτερικό χώρο που δεν έχουμε πρόσβαση σε καθρέφτη!Μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά ικανοποιημένη από την διάρκειά τους αφού έμεινε στα χείλη μου για περίπου 3ώρες!Πράγμα δύσκολο για εμένα...Μετά τις 3 ώρες έφυγε η λάμψη και η γυαλάδα αλλά έμεινε ένα πολύ όμορφο πορτοκαλί χρώμα στα χείλη μου!
Εχει άρωμα μέντας που προσωπικά δεν με ενοχλεί (απεναντίας μ'αρέσει πολύ) αλλά γνωρίζω ότι πολλές κοπέλες δεν το αντέχουν!Κοστίζουν μόνο 3 λίρες.Σκοπεύω να αγορασω και σε άλλα χρώματα!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 Lovely stick (dupe for Clinique Chubby Sticks) that slides on the lips and moisturizes instanly giving them a beautiful orange tint!
The handy pencil-style applicator provides easy to apply sheer soft lip colour and rolls up for easy use.I can surely tell that i am reallyy impressed and pleased by the wear...it lasted on me 3 hours,which is impressive and rare!After the 3 hours,the shine was gone but there was still an orange tint on my lips.It has a mint flavor that i really like (i know many of you can't stand it).They cost 3 pounds and i intend to buy more! ;)



Εχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προιόντα??Πως σας φαίνονται??
Have you ever tried one of the above products??What do you think of them??

Xoxo

Review | MUA Undress Me Too Palette & Trio Eyeshadow!

Γεια σας κοριτσάκια!!!!!!!!

Πριν από ένα μήνα περίπου παρήγγειλα κάποια καλλυντικά από την MUA!
Σήμερα λοιπόν,και εφόσον τα έχω χρησιμοποιήσει κάποιες φορές,θα σας μιλήσω λίγο πιο αναλυτικά γι αυτά!

Η αλήθεια είναι ότι έχω ελάχιστες σκιές,κι αυτό γιατί δεν πολυφοράω!Προτιμώ να τονίζω τα χείλη μου (φαντάζομαι το ξέρετε ήδη!) και να βάζω απλά eyeliner και mascara!
Τις ελάχιστες φορές λοιπόν που βάφομαι επιλέγω σκιές σε φυσικές αποχρώσεις,χωρίς glitter.Ελάχιστες είναι οι φορές που θα επιλέξω χρώμα...αλλά και πάλι με μέτρο,και εννοείται όχι μπλε,κίτρινο,πράσινο και γενικά έντονα χρώματα!
Αυτός φαντάζομαι είναι ένας από τους λόγους που μόλις είδα την παλέτα από MUA έπρεπε να την αποκτήσω!Περιέχει χρώματα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ!
Ενας ακόμα λόγος είναι ότι η συγκεκριμένη παλέτα αποτελεί πολύ κοντινό dupe της Urban Decay Naked 2!!Δείτε το εκπληκτικό review της Χριστίνας!

Ερχεται σε μια λιτή,λευκή,πλαστική κασετίνα με διάφανο παραθυράκι το οποίο επιτρέπει μας επιτρέπει να βλέπουμε το περιεχόμενο!Οκ,δεν είναι και η τελειότερη συσκευασία,αλλά δεν με ενδιαφέρει εφόσον με ικανοποιεί το εσωτερικό!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Helloooooooo ladies!!!

  A month ago i ordered some things from MUA cosmetics!So,today i will make a review,after i have used them for over a month! The truth is that i don't have many eyeshadows..before i don't usually wear any!I prefer to emphasize my lips (i guess you already know that!) and just wear only eyeliner and mascara!
The times that i do use eyeshadows,i prefer natural shades,without glitter.There are only a few times that i have used darker and bolder shades...but still in moderation..and of course not yellow,green,blue eyeshadows!
I guess this is the reason why i loveddd this palette from the time i saw it! :)
It contains colors that can be worn from day till night...and it is also a very close dupe to Urban Decay Naked 2 palette.Check Christina's review!!


Undress Me Too Palette


without flash/with flash

with flash/without flash

without flash/with flash

Υπέροχη παλέτα!Πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί με την απόδοση των σκιών!!Οι περισσότερες (εκτός από τις δύο ματ,no1 και no9)είναι εκπληκτικές,πολύ απαλές..μεταξένιες!
Τα χρώματα ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες και είναι ιδανικά για πρωινές και βραδυνές εμφανίσεις!Από το πιο απαλό σαμπανί,μέχρι ανθρακί και μαύρο..Πραγματικά περιέχει ότι χρειάζομαι!!!!!! ♥
Οπως έχω ήδη πει είναι "αντιγραφή" της Urban Decay Naked 2..αλλά σε πολύ πολύ χαμηλότερη τιμή!Κοστίζει μόνο 4 λίρες.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
It's a lovelyyy palette and i am really impressed!!!The most eyeshadows of the palette are incredibly pigmented and silky! (besides no1 and no9).
The shades suit all skintones and are ideal for morning and evening.It contains shades from champagne to gunmetal and black..It has everything i need! ♥
As i have said before,it is a close dupe to Urban Decay Naked  2,but in a much much cheaper price.It costs only 4 pounds!


Trio Eyeshadow Palette in Pink Sorbet

Εκτός από την Undress Me Too...αγόρασα και αυτή την τριπλή παλετίτσα!Εχει το ιδανικό μέγεθος για ταξίδια καθώς περιέχει 3 σκιές και ένα βολικό πινελάκι.Επέλεξα ροζ χρωματισμούς γιατί δεν είχα σκιές σε τέτοια χρώματα.Ευτυχώς όπως βλέπετε,δεν είναι ροζ της Barbie ή φούξια!Είναι φυσικές αποχρώσεις του ροζ και του berry.Η σκούρα σκιά είναι απίστευτη!!!!!!!Η αγαπημένη μου σε αυτή την παλέτα.
Εχουν ,όπως βλέπετε,πολύ καλή απόδοση (ακόμα και η ανοιχτόχρωμη)..απλώνονται πολύ εύκολα και γλιστράνε στο δέρμα.Αυτό που με ενοχλεί (όπως και στι περισσότερες σκιές) είναι ότι "πέφτουν"..Τις απλώνεις στο βλέφαρο και τις βρίσκεις και στο μάγουλο...και στον νιπτήρα..και στην συσκευασία!Κατά τα άλλα,ικανοποιήθηκα αρκετά,αν λάβουμε υπόψιν και την πολύ χαμηλή τιμή τους! Κοστίζει 3 λίρες.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I also bought the Trio eyeshadow palette in Pink Sorbet!It is the ideal size for travelling as it contains 3 eyeshadows and a small brush.I chose the pink one because i didn't have any eyeshadows in those shades.Fortunately,they don't look like Barbie pink or hot pink.They are very natual shades of pink and berry.The dark one is my favourite!!!!!! :)
As you can see they are really pigmented and easy to apply.The only thing that bothers me is that they fall out!You can see from the photo!But,i have to say that i am pretty satisfied,considering the price!It costed only 3 pounds!

Προσπάθησα να κάνω κι ένα look φορώντας τις συγκεκριμένες σκιές,αλλά δεν κατάφερε η φωτογραφική μου να αποτυπώσει καλά τα χρώματα και έτσι το αποτέλεσμα δεν είναι καλό και αδικεί τις σκιές!Αν θέλετε έχω έτοιμες τις φωτογραφίες να τις βάλω..Εσείς πείτε μου!



Ps...Μείνετε συντονισμένες γιατί ακολουθεί review για τα Sweet lips και Power Pout!!


Εσείς έχετε δοκιμάσει καλλυντικά από την MUA???
Have you ever tried MUA cosmetics???


Xoxo

Release | Mac Temperature Rising (summer 2013)

Νιώστε την άνοδο της θερμοκρασίας!

Summer's most sensual scene is captured in sultry shades of Lipstick, Lipglass and Nail Lacquer shimmering with seductive allure and Powder Blush glowing in peach satin and berry pink frost. Eye Shadow Quads and Powerchrome Eye Pencil create sleek, smoky eyes - all in limited-edition soft-touch bronze packaging. 

 M•A•C captures the steamy nocturnal scene in a vivid summer colour collection. Powder Blush sets the tone, Eye Shadow Quads smoulder and Powerchrome Eye Pencil illuminates with molten metallic. Lipstick and Lipglass speak volumes as lacquered nails glisten in the night. Take back the night with M•A•C Bronzing Powder as Pro Longwear Bronzer stays stunning all evening long, Bronzing Oil’s botanical blend transforms skin with lush moisture and Strobe Liquid flashes its sexy afterglow in a new shade.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Δεν ξέρω για εσάς...αλλά εγώ κάθε χρόνο περιμένω πως και πως να δω release photos από την Καλοκαιρινή συλλογή της MAC!Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς απογοητεύτηκα από τις συλλογές της καθώς θεωρώ δεν είχαν κάτι ιδιαίτερο.Φέτος όμως κρίνοντας από τις press release photos αλλά και από κάποια swatches που έχω δει,νομίζω μ'αρέσει αρκετά!!

Εκπληκτικές φωτογραφίες...οι οποίες όντως "φωνάζουν" Καλοκαίρι,φως,ήλιο,καύσωνα,καυτό κλίμα!!
Απίστευτα επαγγελματική δουλεια (προφανώς!!αφου πρόκειται για την MAC).Aχχ..έχω ενθουσιαστεί!Νομίζω δεν την γλιτώνω φέτος!Θα πάρω το κατιτίς μου!!...
Για μαντέψτε...τί έχω ερωτευτεί???? :P :P Δύσκολο ε???αχχα!!











Μα πως να αντισταθεί κανείς σε αυτά τα υπέροχα καλοκαιρινά,μπρονζέ, ηλιοκαμμένα χρώματα??
Και σε αυτές τις απίστευτα όμορφες limited edition μπρονζέ συσκευασίες???Πείτε μου...Εχω άδικο??? :P

Για πάρτε μια γεύση!!
 

Lipstick (Limited Edition)


  • Altered Beige Creamy yellow beige (Lustre)
  • Feel My Pulse Vivid magenta violet (Cremesheen)
  • Sheer Seduction Super dazzle bronze (Dazzle)
  • Caliente Super dazzle violet (Dazzle)




Lipglass (Limited Edition)


  • Liquid Passion Creamy nude
  • Soft Serenade Mid-tone neutral pink with pearl
  • Rhythm Vivid magenta violet with pearl
  • Underdressed Bronze plum with multidimensional pearl

Powerchrome Eye Pencil  (Limited Edition)


  • Rich Glance Light gold
  • Copper Strip Frosty mid-tone copper
  • Life’s Luxury Deep bronze brown
  • Polished Jet Charcoal with pearl

 

Bare My Soul Eyeshadow Quad  (Limited Edition)


  • Bare My Soul Frosted gold (Lustre)
  • When in Rio Deep green with copper pearl (Frost)
  • Friendly Deep bronze chocolate (Veluxe Pearl)
  • Romantico Light taupe bronze (Veluxe Pearl)

Temperature Rising Eyeshadow Quad  (Limited Edition)


  • Circus/Performance Art Frosted gold mauve (Veluxe Pearl)
  • Swelter Mid-tone grey violet (Frost)
  • Temperature Rising Light warm tanned peach (Lustre)
  • Beauty Marked Charcoal black with red pearl (Velvet)

 

Powder Blush (Limited Edition)


  • Ripe for Love Mid-tone peach (Satin)
  • Hot Nights Mid-tone berry pink (Frost)


Nail Lacquer  (Limited Edition)


  • Scorching Haute Super glitter magenta (Frost)
  • Tropical Super glitter bronze (Frost)


 

Bronzing Powder  (Limited Edition)


  • Soft Sand Golden bronze with fine gold pearl
  • Refined Golden Finely spun gold with soft pearl finish
 
 
 

Pro Longwear Bronzer  (Limited Edition)


  • Nude on Board Bronzy yellow tone
  • Sun Dipped Dirty red tone
 
 
 

Strobe Liquid  (Limited Edition)


  • Golden Elixir Golden shimmer

Bronzing Oil  (Limited Edition)


  • Man Rays Glowing tan with multidimensional golden shimmer

Brush (Limited Edition)


  • 167SE Face Blender

Bag  (Limited Edition)


  • Temperature Rising Makeup bag



Ρώτησε μια φίλη μου στο κατάστημα της Ερμού,και είπαν ότι η συλλογή θα έρθει στις 22 Μαίου,μαζί με την Mac Fashion Sets!!Για να δούμε...
Εγώ με βλέπω να αγοράζω το μωβ κραγιονάκι!! (feel my pulse)

Πως σας φαίνεται η συλλογή??Σκοπεύετε να πάρετε κάτι???



Χοχο

Nails of the Day (NOTD) !

Καλησπέρα κορίτσιααααα!!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έκανα το καθιερωμένο manicure-pedicure!! ♥
Επέλεξα το Essie Lollipop!Ενα εκπληκτικό,καθαρό,κλασσικό και απίστευτα θηλυκό και σικ χρώμα!
Θα έχετε βαρεθεί να λέω πάντα ότι αγαπώ τα χρώματα με τα οποία βάφω τα νύχια μου,αλλά είναι γεγονός!! :D Τι να κάνω??Γενικά το ψάχνω στο ιντερνετ αρκετά πριν αγοράσω κάτι,οπότε είμαι πάντα ικανοποιημένη από τις αγορές μου!!
Υ.γ..είναι το αγαπημένο της Olivia Palermo!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
This weekened (as every weekend!!) i do my mani-pedi!!This time i chose to use Essie Lollipop!!A clean,bright,classic red!!
P.s..It is Olivia Palermo's favourite! 


Ειναι όπως βλέπετε ένα πολύ καθαρό και φωτεινό κόκκινο!Απόλυτα κόκκινο...ούτε με πολύ μπλε υποτόνους..ούτε όμως και πολύ κοραλι-πορτοκαλί!Το ιδανικό κόκκινο!

Εσείς τι χρώμα έχετε τώρα στα νύχια σας???

Καληνύχτα σας κορίτσια!!!


Χοχο

Cherrybox!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ♥

Καλησπέραααα κορίτσια μου!!!!!!!!!

Ο ενθουσιασμός μου είναι μεγάλος!!!Ισως βέβαια το έχετε ήδη καταλάβει από τα πολλά θαυμαστικά!! :D
Πριν λίγες μέρες παρέλαβα το πρώτο μου κουτάκι Cherrybox!Yeaaahhh!!!! :P
Αν θέλετε να μάθετε τι εστί Cherrybox δειτε εδώ.



Η χαρά μου με το που χτύπησε το κουδούνι ήταν τόσοο μεγάλη!!Ημουν σαν μικρό κοριτσάκι που περιμένει το χριστουγεννιάτικο δώρο της!Δεν έχω ξαναχαρεί τόσο με δέμα (και έχω παραλάβει πολλά!) .Ισως είναι το ότι δεν ήξερα ποιο θα είναι το περιεχόμενο του κουτιού και είχα αγωνία!Ισως είναι το ότι αποτέλεσα μέρος μιας καινοτόμας υπηρεσίας (στην Ελλάδα)..
Ελαβα λοιπόν το κουτάκι μου και αμέσως αρχισα να ξετυλίγω το δέμα!
Από την πρώτη κιόλας στιγμή κατάλαβα ότι πρόκειται για ένα πολύ προσεγμένο και σικ project!Το κουτάκι πολυ minimal...σπασμένο λευκό με κερασί λογότυπο.Ανοίγοντας το αντίκρυσα μία μεγάλη κάρτα αρωματισμένη με το Diptyque Philosykos με το καλωσόρισμα και το Μενού των προιόντων που περιέχονται στο κουτι.Εννοείται ότι δεν το διάβασα εκείνη την στιγμή,αφού είχα τρελή περιέργεια να δω τα προιόντα (τα οποία ήταν τυλιγμένα με ροζ χαρτι).
Και...ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
Πραγματικά έμεινα άφωνη!!!!!Το περιεχόμενο ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!
Ξεπέρασε τις προσδοκίες μου!!Το χαμόγελο μου ήταν κολλημένο στα χείλη μου για ώρες!!
(ps..Με αυτά που λέω θα νομίζετε ότι με έχουν πληρώσει για να τα πω,αλλά πραγματικά είμαι ενθουσιασμένη..εννοείται το αγόρασα με δικά μου χρήματα!)
   


Babor-Ultra Performance Lip Colour (Nude Brown)
"κραγιόν μεγάλης διάρκειας που αναπλάθει,προστατεύει και λειαίνει το ευαίσθητο δέρμα των χειλιών,χαρίζοντας ταυτόχρονα μοναδική λάμψη."
25e 

Η αλήθεια είναι ότι δεν γνώριζα την μάρκα Babor..αλλά δεν έχει σημασία γιατί πρόκειται για ένα πολύ καλό προιόν!Οπως βλέπετε κι εσείς είναι ένα nude κραγιονάκι σε μια πολύ όμορφη χρυση συσκευασία που μου θυμίζει την συσκευασία των Dior Addict!Αυτό που δεν βλέπετε είναι το πόσοοοοοοο ενυδατικό είναι!Θα κάνω review τις επόμενες μέρες!Είναι full size προιόν!


Diptyque-Eau de Toilette Philosykos
"Ενα άρωμα που μοσχοβολάει Ελλάδα!Η φρεσκάδα των φύλλων της συκιάς,η μυρωδιά του σύκου και του φλοιού του δέντρου σε συνδυασμό με μια απαλή νότα λευκού κέδρου,προσφέρουν στο μοναδικό αυτό άρωμα ένα ευχάριστο βάθος."
100ml/84,50 

Αχχ...πραγματικά ότι και να πω γι αυτό το άρωμα είναι πραγματικά λίγο!Οσες το είχαν στο κουτάκι θα με καταλάβουν!Οι υπόλοιπες μυρίστε το menu..Το έχουν αρωματίσει με το άρωμα αυτό!
Αρχικά με το που το ψέκασα στο χέρι μου δεν μου άρεσε καθόλου γιατί μου έβγαζε έντονη μυρωδιά χόρτου-γρασιδιού και απογοητεύτηκα! :(
Σιγα σιγά όμως η "γρασιδιλα" έφυγε και την θέση της πήρε μια ζεστή αλλά ταυτόχρονη δροσερή (πρέπει να το μυρίσετε για να καταλάβετε) μυρωδιά καρύδας και γενικά καλοκαιριού!Καρύδα και σύκα... :)
Οπως είπα και σε μια φίλη μου,είναι σαν να σε ψεκάζουν με ζεστό φρουτένιο νερό..εξωτικό νερό!Η συσκευασία ειναι 12ml..αρκετά μεγάλη για δείγμα!

Kyana-Herboria Max Restructuring Mask
"Μάσκα αναζωογόνησης μαλλιών με φυσικά συστατικά και υπέροχο άρωμα!Τα φυτικά εκχυλίσματα θαλάσσιων φυκιών κάνουν τα μαλλιά ελαστικά,ανθεκτικά,απαλά και ευκολοχτένιστα."
250ml/10e

Οπως διαβάζετε παραπάνω και από τις πληροφορίες που περιέχονταν στο Μενου Μαιου,είναι μια μάσκα μαλλιών!Δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμα,αλλά μου έκανε εντύπωση η συσκευασία που δεν είναι το κλασσικό βαζάκι των περισσοτέρων μασκών! Είναι Full Size!


 
Murad-Intensive-C Radiance Peel
"Εκπληκτικό προιόν με διπλή δράση,πηλινγκ και μάσκα μαζί,απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και μειώνει τις δυσχρωμίες του δέρματος,ενώ χαρίζει στο πρόσωπο βαθιά ενυδάτωση και λάμψη"
50ml/55e 
 
Επίσης δεν έχω προλάβει να το χρησιμοποιήσω..Θα το κάνω το Σαββατοκύριακο στην εβδομαδιαία κούρα ομορφιάς!χαχαχ!!Και μετά θα σας πω εντυπώσεις.Πάντως,κρίνοντας από το γεγονός ότι είναι Murad δεν νομίζω να απογοητευτώ!



Red Water-Hydrating Shower Gel
"Ενυδατικό αφρόλουτρο με ελιά,βιολογικό ελαιόλαδο και προβιταμίνη Β5 που μετατρέπει,χάρη στο ιαματικό νερό που περιέχει,τη διαδικασία καθαρισμού του σώματος σε ολοκληρωμένη κούρα ευεξίας" 
250ml/9,20E

Surprise,surprise!!Ουτε αυτό το προιόν χρησιμοποίησα!Δεν πρόλαβααααα,τι να κάνω??? :P
Θα το κάνω σύντομα!Πάντως από μυρωδιά σκίζει..Είναι και σε πρακτικό μέγεθος 60ml..οπότε θα το πάρω μαζί μου σε διακοπές-εκδρομή! 


Αυτά ήταν λοιπόν!!!!
Κάθησα και έκανα έναν υπολογισμό..Το περιεχόμενο του κουτιού κοστίζει 52e!!!!!!!!Ναι,ναι δεν σας κάνω πλάκα!!Μόνο τα 2 full size προιόντα κοστίζουν 35e..
Γενικά είμαι υπερευχαριστημένη και θα παραγγείλω εννοείται ξανά!Ελπίζω να μείνω πάλι ικανοποιημένη! :)
Και επίσης εύχομαι να είχα τα μέσα να ήμουν εγώ η πρωτοπόρος..:(



Ανυπομονώ να δω τι θα κρύβεται στο επόμενο κουτάκι!!!!


Xoxo