Προστασία μαλλιών στην θάλασσα!!

Καλημέραααααα Κορίτσια μου!!!
Τί κάνετε???Εγώ ετοιμάζομαι για εκδρομούλα!!!!!! :D

Κι αφού εφοδιάστηκα με τα απαραίτητα αντιηλιακά προιόντα για σώμα,πρόσωπο,χείλη...ήρθε η ώρα για τα μαλλάκιαααααα!!
Τί??Θα αφήσουμε τα μαλλιά μας παραπονεμένα???Τσου τσου!!

Γενικά ποτέ δεν αγόραζα αντιηλιακά μαλλιών (εκτός από πέρσυ)...κι αυτό γιατί τα θεωρούσα περιττό,ειδικά για τα δικά μου μαλλιά που γενικά είναι σε καλή κατάσταση!Δεν τα βάφω,οπότε δεν χρειάζομαι κάτι εξειδικευμένο ως προστασία χρώματος! :)
Μία γνώστης του αντικειμένου μου είπε τα ότι δεν έχει νόημα να βάλεις αντηλιακό στα μαλλιά γιατί
για να υπάρξει σωστή προστασία θα πρέπει οι τρίχες να είναι καλυμμένες από αντιηλιακό σε όλη την επιφάνειά τους!Οπότε καταλαβαίνετε ότι είναι αδύνατο να καλυφθούν όλεςςςς οι τρίχες σε όλη τους την επιφάνεια.

Ούτως ή άλλως τα αντιηλιακά spray που έχω δοκιμάσει,δεν είχαν το αναμενόμενο και επιθυμητό αποτέλεσμα για εμένα!Δεν γνωρίζω αν όντως προσέφερε αντιηλιακή προστασία,αλλά από θέμα ενυδάτωσης δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ!Ενιωθα τα μαλλιά μου ξηρά και δυσκολοχτένιστα!
  Η μόνη λύση για να μην ξεραίνονται τα μαλλιά μας στον ήλιο είναι το κοντίσιονερ/μάσκα. Αυτό δεν προσφέρει ακριβώς αντηλιακή προστασία, αλλά τα προστατεύει από την αφυδάτωση που προκαλεί ο ήλιος, το αλάτι κτλ.
Ετσι λοιπόν αποφάσισα να κάνω το δικό μου ενυδατικό μαλλιών για την παραλία!

Επειδή δεν με βολεύει να κουβαλάω μαζί μου ολόκληρη την μάσκα/conditioner και απλά να την απλώνω στα μαλλιά ,δοκίμασα να την βάλω σε μπουκαλάκι με spray 
ωστε η εφαρμογή της να είναι πανεύκολη!Ε,και εννοείται το αναβάθμισα λιγάκι!! :P

Για να δούμε όμως πως γίνεται...
Σε ενα μπουκαλάκι με αντλία spray (την αγόρασα από τοjumbo,ήταν σετάκι με άλλα μπουκαλάκια-βαζάκια)βάζουμε 1/3 μάσκα μαλλιών...2 κουταλάκια του γλυκού λάδι καρύδας και γεμίζουμε μέχρι επάνω με νερό!Ανακινούμε καλά...και είναι ΕΤΟΙΜΟ!!
Τόσο απλά και οικονομικά!!
Αν δεν έχετε λάδι καρύδας μπορείτε να ανοίξετε μια αμπούλα με βιταμίνη Ε,ή να βάλετε κάποιο άλλο λαδάκι όπως αμυγδαλέλαιο!





Εσείς κορίτσια,τι προιόντα χρησιμοποιείτε για να προστατεύσετε τα μαλλάκια σας στην θάλλασσα???

Καλό Σαββατοκύριακο!!!!!!!! :)


Xoxo

Bye Bye Google Reader!!Welcome Bloglovin!♥

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει μεγάλος λόγος για την κατάργση του Google Reader (1η Ιουλίου)
Εδώ και 2 μήνες έχω κάνει πάλι ποστ,εξηγώντας τι (κατά πάσα πιθανότητα) αναμένεται να γίνει!Δείτε το ΕΔΩ.

Δυστυχώς αιωρείται ένα σύννεφο πάνω από το γεγονός.Αλλοι λένε ότι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον GFC (google friends connect) παρά μόνο με τον Google Reader.Δηλαδή ότι δεν θα χαθούν οι subscribers μας...και θα μπορούν και νέοι να μας ακολουθήσουν μέσω gfc..απλά δεν θα μπορούμε να παρακολουθούμε τα blogs που μας αρέσουν μέσω του Google reader!
Αλλοι πάλι ισχυρίζονται ότι θα χαθεί και το GFC.

Δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία βασικά!Γιατί υπάρχει τρόπος και μάλιστα πανεύκολος να μην χάσουμε επαφή με τα αγαπημένα μας blogs.Δεν είναι άλλος από το πολύ γνωστό πλέον Bloglovin'!!Βασικα,το προτιμώ καθώς εμφανισιακά είναι πολύ πιο καθαρό,εύκολο και κομψό σε σχέση με τον Google Reader (συμφωνώ σε όλα με την Beauty in crisis).Επιπλέον σου δίνει την δυνατότητα να ανακαλύψεις blog που μπορεί να σε ενδιαφέρουν απλά πατώντας την επιλογή similar blogs και να βλέπεις τα top blogs και popular posts σε κάθε κατηγορία!
Επίσης ,υπάρχει επιλογή να λαμβάνεις καθημερινά email με τα όλα τα νέα ποστ των αγαπημένων σου bloggers!
Μπορείς επίσης να κατηγοριοποιήσεις τα blogs που ακολουθείς,ώστε να βρίσκεις ευκολότερα αυτό που αναζητάς! (πχ εγω τα έχω χωρίσει σε fashion,beauty,greek beauty,decor)


Να λοιπόν ένας πανεύκολος τρόπος για να μην χάσετε καμμία από τις επαφές σας!!Εγώ το έχω κάνει ήδη!



Αρχικά πατήστε εδώ!


Θα πρέπει να βλέπετε αυτή την εικόνα.Πατήστε το μπλε κουμπάκι "Import from Google Reader"






Και είστε έτοιμες!!Τώρα όλες σας οι επαφές από το Goofle Reader έχουν μεταφερθεί στο Bloglovin'...Οπότε,ότιιιιιιι και να γίνει με το GFC,εμείς θα είμαστε καλυμμένες!



Για να με ακολουθήσετε στο Bloglovin' απλά πατήστε στο σηματάκι του Bloglovin στα δεξιά ή εδώ :





Ενας ακόμα τρόπος να ακολουθείτε τα αγαπημένα σας blog είναι το Google +
Μπορείτε να με ακολουθήσετε πατώντας πάνω στην εικόνα!


 Κορίτσια μου..εγώ έχω ήδη κάνει το κολπάκι που σας έδειξα...και εννοείται πλέον σας διαβάζω απο το Bloglovin'...Κάντε το ίδιο...γιατί είναι κρίμα να χαθούμε!!Φιλάκια!



Χοχο 

Rainbow tag!!!!! ♥

Γειαααααα σας κορίτσια μου!!!
 
Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί στο youtube ένα πολύ ενδιφέρον tag..the RAINBOW TAG!!!
Το δημιούργησε η Talk Becky Talk
..δείτε το link!
Τα χρώματα του ουράνιου τόξου κανονικά είναι τα παρακάτω (κόκκινο,πορτοκαλί,κίτρινο,πράσινο,μπλε,indigo,βιολετί)..αλλά από ένα τέτοιο tag είναι περίεργο να λείπει το πολυαγαπημένο ροζ!Γι αυτό λοιπόν προστέθηκε το ροζ και το multicolored.


Εχω το ποστ αυτό μισοτελειωμένο εδώ και 1 μήνα τουλάχιστον!!Από την στιγμή που είδα το videaki της Becky!!Ειμαι απίστευτα αναποφάσιστη. Για τον λόγο αυτό θα σας δείξω είτε κάποια all time faves ή αγαπημένα αυτό το διάστημα!Για τα περισσότερα σας έχω μιλήσει πολλέςςς φορές,οπότε δεν θα σας κουράσω λέγοντάς σας τα ίδια!Τσεκάρετε τα links!

ΚΟΚΚΙΝΟ
Essie Lollipop και Mac Russian Red : Δεν μπορώ να διαλέξω ένα προιόν μόνο...αλλά διάλεξα συνδυασμό προιόντων!Τα αγαπώ πολύ και τα δύο...και μ'αρέσει πολύ να τα φοράω μαζί,τον χειμώνα!Ειδικά με all black outfit! ♥



ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Mac Style blush και Mua Power Pout in Justify :Επίσης δυσκολεύτηκα να διαλέξω μόνο ένα!Δεν έχω πολλά πορτοκαλί προιόντα στο νεσεσσέρ μου...αλλά αυτά τα 2 τα φοράω συνέχειααααααα!Ειδικά το τελευταίο δίμηνο!Δεν είναι υπέροχα??????? :)


ΚΙΤΡΙΝΟ
The Body Shop Body Butter Moringa :Ηταν το πρώτο και μοναδικό κίτρινο προιόν που σκέφτηκα!Δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το πολυαγαπημένο μου Body butter Moringa από τα The Body Shop!Το αγαπώ..Το φοράω μανιωδώς Ανοιξη και Καλοκαίρι...Ταξιδεύω σε ασιατικούς,εξωτικούς προορισμούς!!Αχχχ...υπέροχο γιασεμί!

ΠΡΑΣΙΝΟ 
Εννοείται Biotherm Aquasource non stop gel!Τι άλλο????Δεν υπάρχει άλλο αγαπημένο πράσινο προιόν για εμένα!!Είναι η αγαπημένη μου ενυδατική...Εχω δοκιμάσει πολλές..αλλά πάντα γυρνάω σε αυτήν!Απλά την λατρεύωωωωωωωω! ♥ Ειδικά τώρα το καλοκαίρι,το δέρμα μου δεν ανέχεται άλλην!! :D
Σύντομα review!


ΜΠΛΕ 

Bioderma Sebium Foaming gel :Το αγαπώ,το αγαπώ,το αγαπώ!!!!!!!Είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει ποτέ για καθαρισμό προσώπου!Είναι σίγουρα στα top 3...μην σας πω ότι είναι και Νο1!!Το αγοράζω συνεχώς τα τελευταία χρόνια..είναι το 3ο μου μπουκαλάκι.Δεν νομίζω να το αλλάξω με ΤΙΠΟΤΑ!
Εχω ξεκινήσει ήδη review,οπότε σε λίγες μέρες θα μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες!Να ξέρετε όμως ότι δεν θα είναι απλό review..αλλά "ωδή"...♥
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω κάνει τόσοοο καιρό!Πραγματικά δεν έχω ούτε μισό αρνητικό!


INDIGO 
H&M nail polish : υπέροχο μπλε-μωβ χρώμα το οποίο δεν φαίνεται πολύ καλά στην κάμερα.Θα σας το δείξω καλύτερα σε NOTD!Πολύ καλή απόδοση και διάρκεια.Εντυπωσιάστηκα από τα βερνία των H&M..Σίγουρα θα αγοράσω κι άλλο!

ΒΙΟΛΕΤΙ
Maybelline Falsies Waterproof και Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres No16: Αχχχχ,τι να πώ για αυτά τα 2 προιόντα???Η μάσκαρα είναι από τις πιο πολυφορεμένες και αγαπημένες..και το YSL είναι απλά έρωτας...μεγάλος,παθιασμένος έρωτας!!!! ♥ ♥ ♥

ΡΟΖ 
Εχω πρόβλημα μεγάλοοοοο!!!αχχαχ!!Οπως βλέπεται έχω τεράστια δυσκολία στο να διαλέξω ένα μόνο προιόν από κάθε χρώμα!Θα μπορούσα άνετα να σας δείξω 10 ροζ προιόντα..αλλά κρατιέμαι!!
Αγαπώωωωωωωωω China Glaze Pool Party και Mac Impassioned!!Οσο δεν πάει...♥
Οποια τα έχει στην κατοχή της..με καταλαβαίνει απόλυτα!!

ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ 
Τα λατρεύωωωω αυτά τα σανδαλάκια!!!Μακάρι να μην μου χαλάσουν ΠΟΤΕ γιατί θέλω να τα φοράω ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!! :D :D
Οπως βλέπετε,είναι ένα ουράνιο τόξο από μόνα τους! :P


Σας ταγκάρω ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!



Avon Mega Effects GIVEAWAY!! ♥

 Καλημέρααααα κορίτσια!!!!

Ο δεύτερος διαγωνισμός του blog είναι γεγονός!
Πριν λίγο διάστημα κέρδισα στον διαγωνισμό της Avon.Στο κουτάκι που μου έστειλαν με τα νέα τους προιοντα που θα κάνουν την εμφάνισή τους το Φuινόπωρο στην αγορά,περιεχόταν και η πολυσυζητημένη μάσκαρα!!
Η ίδια μάσκαρα όμως ήταν μέρος και του κουτιού Glowbox Ιουνίου!!
Οπότε,σκέφτηκα να την μοιραστώ με εσάς!

 Και τώρα πάμε στους ΚΑΝΟΝΕΣ! :

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να είστε μέλη στο blog μου(μέσω GFC). Μπορείτε να γίνετε πατώντας δεξιά στο "Join this site " (10 συμμετοχές). Προσοχή: οι ανώνυμες συμμετοχές θα ακυρώνονται!
  • Να κάνετε like στη σελίδα μου στο facebook
  •  Να κάνετε share/κονοποίηση το διαγωνισμό στο facebook σας
  •  Να με ακολουθήσετε στο Bloglovin.Μπορείτε πατώντας το link στα δεξιά η πατώντας εδώ
  •  Να αφήσετε ένα σχόλιο εδώ με το gfc σας (το όνομα που γίνατε followers μου),το email σας, το facebook και το twitter όνομά σας αλλά και να μου πείτε τι θα θέλατε να βλέπετε περισσότερο στο blog μου!
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
  •  Να με ακολουθήσετε στο twitter.
  • Να κάνετε tweet αυτόν εδώ το διαγωνισμό.  
  • Να κάνετε follow στο Instagram


a Rafflecopter giveaway



Το giveaway τελειώνει στις 10 Ιουλίου και μπορούν να λάβουν μέρος όσοι διαμένουν στην Ελλάδα.  Πρέπει να είστε άνω των 18 για να λάβετε μέρος {θα σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία αν κερδίσετε (όπως Όνονα, Διεύθυνση και τηλέφωνο)}

Η τυχερή νικήτρια/νικητής θα ανακοινωθεί εδώ στο blog, στο fb και στο twitter μετά τις 10 Ιουλίου.Θα ενημερωθεί και μέσω email φυσικά για το δώρο και θα έχει 3 μέρες να επικοινωνήσει μαζί μου και να μου στείλει τα στοιχεία της/του. Σε περίπτωση που δεν στείλει μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα επιλέξω καινούριο νικητή. Ο νικητής θα κληρωθεί μέσω random.org.

ΥΓ...Αν μετά την λήξη του διαγωνισμού κάποιο μέλος διαγραφεί,δεν θα μπορεί να λάβει μέρος σε επόμενο διαγωνισμό!

Καλή επιτυχία!!!!!!!!


Xoxo

Glowbox ♥ Summer is Here...

Καλησπέρααααααα κορίτσια...ή Καλημέρα!! :P

Οπως έχετε ήδη καταλάβει είμαι νυχτερινός τύπος!Τέτοια ώρα έχω χρόνο και έμπνευση!

Εχει γίνει γενικά πολύ λόγος για την νέα μόδα που κυκλοφορεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και στην Ελλάδα..τα συνδρομητικά κουτιά!
Μέχρι στιγμής,κυκλοφορούν 3.Το Beauty Test Box..το Cherrybox και το Glowbox!
Σήμερα θα σας μιλήσω για το πρώτο μου (και γενικά πρώτο) Glowbox. Επρεπε να το αγοράσω,όταν είδα το περιεχόμενό του!



Το παρήγγειλα Τρίτη βράδυ και το είχα στα χέρια μου Παρασκευή μεσημέρι.Αρχικά δηλαδή από θέμα εξυπηρέτησης έμεινα υπερευχαριστημένη!Κοστίζει 12€..2€ δηλαδή παραπάνω από τα άλλα 2 κουτάκια.
Για πάμε τώρα να δούμε και το κουτάκι αυτό καθευατό!

Καταρχάς έρχεται σε ένα πολύ όμορφο μαύρο με shimmer και λευκό καπάκι με το λογότυπο χαραγμένο με ασημί χαρακτήρες!Μου φάνηκε αρκετά μικρό..μικρότερο από του Cherrybox!Τα πράγματα μέσα ήταν στριμωγμένα να φανταστείτε.Απορώ πως θα χωρέσουν μεγαλύτερα πράγματα...:(

Anyway...
Με το που ανοίγεις το κουτάκι σε πλημμυρίζει μια μυρωδιά..Σε πολλές κοπέλες από ότι είδα άρεσε πολύ..εμένα καθολου!Μου θύμισε αντρικό άρωμα.Θα προτιμούσα το άρωμα να είναι πιο ελαφρύ.Η εικονογράφιση αλλά και η υφή του χαρτιού που περιγράφει τα προιόντα είναι υπέροχη!!!Πραγματικά σε βάζει σε mood καλοκαιριού!
Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι δεν αναφέρονται οι τιμές των προιόντων..οπότε εάν σου αρέσει κάτι δεν γνωρίζεις πόσο κοστίζει σε full size και πρέπει να τσεκάρεις την σελίδα τους,η οποία είναι ελλιπέστατη.

Πάμε να δούμε τα προιόντα λοιπόν!
Το κουτάκι Ιουνίου περιέχει 6 προιόντα,τα 3 full size!!Αρκετά καλά δηλαδή!! (Συγγνώμη που δεν δείχνω ιδιαίτερα ενθουσιασμένη..αλλά περιμένω να δω και την συνέχεια.Εχω την αίσθηση ότι και με το Glowbox,το πρώτο κουτάκι είναι "κράχτης".Ελπίζω να βγω ψεύτρα.)




That's better Yummy Mummy (This is a fat firmer) 150ml.
Η κυτταρίτιδα μπορεί εύκολα να γίνει  παρελθόν για σένα με αυτό το προιόν που έχει extra δραστική σύνθεση με Glaucium Flavum, με Euglena gracilis και καφείνη φυτικής προέλευσης.

Δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με κυτταρίτιδα..αλλά το δοκίμασα 2-3 φορές από περιέργεια.Είναι σε μορφή διάφανου gel..το οποίο αργεί λιγάκι να απορροφηθεί.Ευτυχώς τουλάχιστον δεν κολλάει και μυρίζει όμορφα!Θα προσπαθήσω να το βάζω καθημερινά,γιατί με περιστασιακή χρήση δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα!Οχι ότι περιμένω κάτι ιδιαίτερο βέβαια..


Avon Mega Effects Mascara
Δεν είναι μια απλή μάσκαρα.Είναι το απόλυτο gadget.Ο τρόπος να αποκτάς με δύο κινήσεις βλεφαρίδες με super όγκο και τέλεια καμπυλότητα.Και όλα αυτά χωρίς κανένα κομπάκι να σου χαλάει την διάθεση!

Πολυσυζητημένη μάσκαρα,την οποία πρωτοδοκίμασα όταν μου έστειλε η Avon τα δωράκια που κέρδισα στον διαγωνισμό!Μπορώ να πω ότι μου άρεσε,αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι ξεχωριστό.Ιδιαίτερη...αλλά ταυτόχρονα κοινή!Ετοιμάζω review...




Sephora nail polish
Φέτος οι τάσεις στο πεντικιούρ και στο μανικιούρ προτείνουν φαντασία,χρώμα στο φουλ και αποχρώσεις που ξεκινούν από το μαύρο και φτάνουν μέχρι το φλούο πορτοκαλί.Τα Sephora έχουν τον τρόπο να σε ενθουσιάζουν πάντα.

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα..ούτε γενικά βερνίκι Sephora.Λέω σήμερα να κάνω manicure με το συγκεκριμένο...Οπότε αύριο-μεθαύριο θα δείτε NOTD!Για να δούμε..Πάντως το χρώμα είναι super!



Apivita Suncare face cream spf50
Αγαπάς τον ήλιο και θελεις να τον έχεις πάντα φίλο?Τότε συμμαχείς με αυτή την κρέμα που περιέχει θαλάσσια λεβάντα,λυκοπένιο,βιταμίνη Ε και φυσικά πρόπολη!Τέλεια προστασία με υψηλό δείκτη SPF50 για πρόσωπο νεανικό,φρέσκο και ομοιόμορφα μαυρισμένο!

Δεν θα το δοκιμάσω φέτος γιατί έχω ήδη 2 ανοιγμένα αντηλιακά προσώπου!Θα το κρατήσω για του χρόνου..οπότε δυστυχώς να σας πω εντυπώσεις!Πάντως αγαπώ τα προιόντα της Αpivita και δεν νομίζω ότι θα απογοητευόμουν με το συγκεκριμένο!

Nuxe Huile Prodigieuse
Ξηρό λάδι σώματος με πολύτιμα φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε για θρέψη,αναδόμηση και ενυδάτωση.Το καλύτερο?Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στα μαλλιά και στο σώμα σου και στο πρόσωπό σου!

Το λατρεύω!!!!!!!Το αγόρασα πέρσυ τέτοια εποχή...το φόραγα σχεδόν καθημερινά στο σώμα αντί ενυδατικής..Αχχ η μυρωδιά του είναι υπέροχη!!!Μυρίζει γιασεμί :)
Ηρθε πάντως την κατάλληλη ώρα..Πάνω που τελείωνε το 100άρι μου!!χιχι..
Ps..Στο πρόσωπο δεν το έχω χρησιμοποιήσει,και στα μαλλιά ελάχιστες φορές!Το προτιμώ για το σώμα.



Jane Iredale Just kissed lip&cheek stain 26€
Ενα super ευφυές προιόν το οποίο προσαρμόζεται στην χημεία κάθε επιδερμίδας προσφέροντας ακριβώς την απόχρωση που της ταιριάζει.Για τα ζυγωματικάκαι τα χείλη με περιποιητική σύνθεση από έλαια ελιάς και αβοκάντου συν κερί μέλισσας και τριαντάφυλλου.

Υπέροχοοοοοοοοοο!!Το φοράω κάθε μέρα από την Παράσκευή,και στα χείλη και στα μαγουλάκια!Τους δίνει ένα υπέροχο ροδαλό χρώμα υγείας!Τέλειο πραγματικά!!!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Εμεινα αρκετά ικανοποιημένη από το πρώτο Glowbox..Δεν αφήνω τον εαυτό μου να ενθουσιαστεί (όπως με το Cherrybox) γιατί δεν γνωρίζω ποιά θα είναι η συνέχεια!Ελπίζω να συνεχίσουν το ίδιο δυναμικά και τα επόμενα κουτάκια να είναι το ίδιο εντυπωσιακά!!
Πάντως δεν σκοπεύω να αγοράσω κανένα κουτάκι Ιούλιο-Αύγουστο...γιατί έχω ξεφραγκιαστεί!χαχαχα!Ελπίζω να μην το μετανιώσω!


Xoxo

Nails of the Day (NOTD)

Καλημέρααααααα!!

Τί κάνετε κορίτσια μου???
Πού σας βρίσκω??????Πήγατε μήπως για μπανάκι???

Τους τελευταίους μήνες το λευκό βερνίκι είναι πολύ in!!Οχι ότι με ενδιαφέρει και πολύ..αλλά ούτως ή άλλως πάντα μου άρεσε το λευκό χρώμα στα πάντααααααα...ακόμα και στα νύχια!!
Στο σχολείο τα έβαφα με blanco και αργότερα,στην εφηβεία,αγόρασα το πρώτο μου λευκό βερνίκι..Δεν θυμάμαι τι μάρκα ήταν,αλλά το αγαπούσα!!

Είπα λοιπόν να τα ξαναβάψω λευκά με το Seventeen No103 ,μετά από πολλά χρόνια!Πώς σας φαίνεται το αποτέλεσμα??



Τί χρώμα έχετε εσείς τώρα στα νυχάκια σας??



Κέικ Καρύδας! Coconut cake ♥

Καλημέραααααα κορίτσια μου,τι κάνετε??

Τι σόι Beauty and the FOOD beast είμαι αν δεν σας δείχνω πια συνταγές???Εεεε???
Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα δεν μαγείρεψα κάτι ιδιαίτερο που να αξίζει τον κόπο να σας δείξω!Ε,δεν θα σας πόσταρα κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο και γεμιστά!! :D

Σήμερα λοιπόν θα σας δείξω μία πανεύκολη συνταγή..παραλλαγή του γνωστού μας cake!Μια άκρως καλοκαιρινή παραλλαγή που θα περιέχει αγαπημένη καρύδα!!
Πάμε λοιπόν???


Φαντάζομαι ότι όλες λίγο πολύ γνωρίζετε πως να φιάχνετε ένα κέικ??Και ακόμα κι αν δεν ξέρετε,απλά ακολουθείτε τις οδηγίες που έχει στο πίσω μέρος η φαρίνα!





Υλικά:
  • 250γραμμάρια βούτυρο (χρησιμοποιώ βιτάμ)
  • 400 γραμμάρια ζάχαρη (2 κούπες)
  • 3 αυγά (η συνταγή λέει 4-5 αλλά εγώ βάζω 3 για να γίνει πιο ελαφρύ)
  • 1 1/2 κούπα φρέσκο γάλα (θα δείτε με το μάτι πόσο θα θέλει)
  • εκχύλισμα βανίλιας (5-6 σταγόνες) ή 2 βανίλιες
  • 1 φαρίνα
  • 2 πκέτα καρύδα τριμμένη (θα χρειαστούμε 1μισι πακέτο)
Για το σιρόπι:
  • 2 κούπες νερό
  • 2 κούπες ζάχαρη
  • χυμό λεμονιού από μισό λεμόνι
  • φλούδα λεμονιού

Πολύ γρήγορα θα σας πω την βασική συνταγή για κέικ.Χτυπάμε το βούτυρο στο μίξερ για 2-3 λεπτά μέχρι να ασπρίσει λίγο και να αφρατέψει και σιγά σιγά ρίχνουμε και την ζάχαρη.Συνεχίζουμε να χτυπάμε για 4-5 λεπτά,μέχρι να δούμε ότι η ζάχαρη έχει λιώσει.Ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά και την βανίλια.Προσθέτουμε το αλεύρι σιγά σιγά εναλλάξ με το φρέσκο γάλα.Το μείγμα μας είναι έτοιμο!!!Θα πρέπει να είναι όπως στην φωτογραφία αριστερά.Ρίχνουμε 1 πακέτο τριμμένη καρύδα και ανακατεύουμε ξανά μέχρι να ομογεννοποιηθούν!


Βουτυρώνυμε και αλευρώνουμε την φόρμα και ρίχνουμε το μείγμα.Ψήνουμε το κέικ για περίπου 1 ώρα στους 180 βαθμούς!Για να δούμε αν είναι έτοιμο το κέικ,το καρφώνουμε με μια οδοντογλυφίδα.Αν βγει στεγνή,είναι έτοιμο!Το βγάζουμε από τον φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει.
Οση ώρα περιμένουμε το κέικ να ψηθεί,φτιάχνουμε το σιρόπι.Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά και το αφληνουμε να βράσει για 5 λεπτά.
Χύνουμε το σιρόπι στο κέικ μας (αφού έχει κρυώσει περίπου 20 λεπτά το κέικ )και το αφήνουμε 1 ωρίτσα να το "ρουφήξει"... 



Ετοιμο το κέικ καρύδας!!!!!
Είναι μια πολύ εύκολη συνταγή και πολύ πολύ νόστιμη!!

Αν την δοκιμάσετε,πείτε μου εντυπώσεις!


Xoxo

Cherrybox!!!!!!!!!!!!! (Vol II) ♥

Γειααααααααα σας κορίτσια μου!!!!!!!

Συγγνώμη για την απουσία μου τις τελευταίες μέρες..αλλά έλειπα εκδρομούλα!!Θα κάνω και αντίστοιχο post! ;)

P.s..Δεν θα δημοσιεύσω αγαπημένα Μαιου γιατί έχω αργήσει υπερβολικά πολύ!!!αχαχχα!!
Θα κάνω ένα μεγάλοοοοοοο ποστ τέλη Ιούνη!!!!Και empties! ;)

Ηρθε λοιπόν η στιγμή για το δεύτερο Cherrybox!!Yeeahhhhh!!
Είδα ότι πολλές από εσάς είστε απογοητευμένες...Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο,αφού ειδικά τα κουτάκια σας ήταν καλύτερα από τα δικά μου!!χιχι!!
Μάλλον δεν έχετε πλήρως αντιληφθεί την έννοια του συνδρομητικού αυτού κουτιού!
Σκοπός προφανώς του κουτιού είναι να δοκιμάσουμε νέα προιόντα τα οποία σε πολλές περιπτώσεις είναι δυσεύρετα στην ελληνική αγορά ή σχετικά άγνωστα ή και πολύ ακριβά σε full size!
Υγ..δεν υπονοώ κάποια συγκεκριμένη κοπέλα γιατί ούτως ή άλλως δεν θυμάμαι σε ποιες άρεσε το κουτάκι και σε ποιες όχι!!Πάντως είδα ότι υπήρχαν αρκετά παράπονα.
Καταλαβαίνω όμως αυτήν την απογοήτευση,γιατί είχαν δημιουργηθεί πολύ μεγάλες προσδοκίες από το πρώτο κουτί!



Εγώ έμεινα αρκετά ικανοποιημένη..αλλά σαφώς όχι ενθουσιασμένη όπως με του Μαίου που ήταν φανταστικό!!!!!!!!!



Babor-Βερνίκι Νυχιών Metallic Mauve
 "Βερνίκι νυχιών που στεγνώνει απίστευτα γρήγορα και εξασφαλίζει απόλυτη κάλυψη και ανθεκτικότητα,αλλά και μοναδική λάμψη."
11€
Δεν το έχω δοκιμάσει αρκετές μέρες ώστε να μπορώ να σας πω αν ισχύει η περιγραφή!Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μ'αρέσει πολύ το χρώμα..Είναι ένα υπέροχο ασημο-μωβ-μπρονζε!Μ'αρέσει πολύ!Σε λίγες μέρες θα το δείτε σίγουρα σε NOTD!




Bioplasis Αφρόλουτρο Peeling
"Ιδανικό αφρόλουτρο καθαρισμού και ανανέωσης της επιδερμίδας με πλούσια αντιοξειδωτικά βιολογικά συστατικά.Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και αφήνει την επιδερμίδα  λεία και απαλή!"
250ml/8,37€

Μυρίζει τέλειαααααα!!Το χρησιμοποίησα ήδη μία φορά και μπορώ να πω ότι είναι το αγαπημένο μου προιόν στο κουτάκι Ιουνίου!Εκτός από την τέλεια μυρωδιά μαστίχας,αυτό που μου αρέσει στο προιόν είναι η πρακτικότητά του!Αφρόλουτρο και Peeling μαζί!!Γρήγορο και αποτελεσματικό! Είναι full size!



Kyana-Evo Zen Hair Spray (Lac Power)
"Υπέροχο spray μαλλιών με φίλτρο προστασίας UV για σταθερό,αλλά και ελαστικό αποτέλεσμα χωρίς κατάλοιπα.Απομακρύνεται με ένα απαλό βούρτσισμα"
100ml/4,85€ & 500ml/10€

Αυτό είναι ένα από τα προιόντα που με απογοήτευσαν...δυστυχώς δεν φοράω ΠΟΤΕ λακ!!Μάλλον θα την δώσω στην αδερφή μου..Τουλάχιστον να μην πάει χαμένη. Δεν έχω ιδέα αν πρόκειται για μία καλή λακ..και δεν θα μπορέσω να κάνω και review γιατί απλά δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία σε λακ!


Lothantique-Reve d'anges
"Ενα αγγελικό,ονειρικό,γαλλικό άρωμα από την Amelie et Melanie.Ερχεται για να αρωματίσει τα βράδυα του καλοκαιριού σου με βανίλια..."
100ml/27,63€

Χμμμ,δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιαστηκα με το αρωματάκι.Οχι λόγω ελλειπών ml..αλλά λόγω μυρωδιάς.Μυρίζει σχεδόν όπως η Angel του Thierry Mugler,που δεν συμπαθώ ιδιαίτερα!



Red Water-Αφρίζον τζελ καθαρισμού με πράσινο τσάι
"Ηπιος αλλά ταυτόχρονα βαθύς καθημερινός καθαρισμός που βελτιώνει την μικροκυκλοφορία,καταπολεμά τη λιπαρότητα και προστατεύει από τους βλαβερούς ατμοσφαιρικούς παράγοντες."
200ml/12,25€

Με το που άνοιοξα το κουτάκι μου,είδα αυτό το μικρό μπουκαλάκι με το πράσινο χαρακτηριστικό υγρό.Αρχικά "ξενέρωσα" γιατί νόμιζα ότι ήταν το αφρόλουτρο που μου είχαν στείλει και στο προηγούμενο κουτί!Θα πρέπει να κάνουν κάτι με τις συσκευασίες τους!Είναι δυνατόν να είναι και τα 2 πανομοιότυπα???Αν δεν μου το έλεγε μια φίλη (thanks elen!) δεν θα το έπαιρνα είδηση!!αχαχ!!


Laura Mercier-Face Polish
"Κρεμώδες scrub με μικροκόκκους που καθαρίζει και κάνει απολέπιση στο δέρμα,απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και αφήνοντάς το λείο και λαμπερό."
100g/36,90€

Εδώ τι να πώ???Πραγματικά αυτό δεν μετράει σαν προιόν (ελπίζω) γιατί είναι τόσοοοο λίγη η ποσότητα που αμφιβάλω αν φτάνει για πάνω από μία εφαρμογή!Απογοητεύθηκα..είδα ότι άλλα κορίτσια (παρόλο που παραπονιούνται) έλαβαν gloss ή mascara ή ρουζ!!Δυστυχώς δεν ήμουν από τις τυχερές!Πάντως με τόσοοο μικρή ποσότητα δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη για ένα προιόν,ώστε να το αγοράσεις!


Το περιεχόμενο του κουτιού κοστίζει 29€!Καθόλου κακά για μια συνδρομή των 10€!

Εμεινα αρκετά ικανοποιημένη όπως προείπα από το κουτάκι μου και σίγουρα θα συνεχίσω να το αγοράζω!!Ισως όχι άμεσα βέβαια!Ηδη έχω παραγγείλει το νέο κουτάκι Glowbox Ιουνίου..οπότε δυστυχώς θα πρέπει να απέχω λίγο από το άθλημα,γιατί δεν θα μου μείνει ευρώ!! :P

Εσείς λάβατε το Cherrybox σας????Μείνατε ικανοποιημένες???


Xoxo