Small Haul + Προσφορές!!

Γειαααααα σας κορίτσια μου!!Αλλο ένα μεταμεσονύκτιο post!!
Τί να κάνω???Τέτοια ώρα έχω έμπνευση!! :D :D

Ενα γρήγορο λοιπόν ποστ για τις τελευταίες μικρές αγορές που έκανα και για κάποιες προσφορές που τρέχουν!Αχχ..καταραμένες εκπτώσεις..με προκαλούν!!Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειαζόμουν άμεσα 3 αφρόλουτρα!! :P

Χθες λοιπόν επισκέφθηκα το Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος έχοντας δει στην τηλεόραση ,διαφήμιση με προσφορές σε κάποια είδη που με ενδιέφεραν!Πάμε να τα δούμε αναλυτικά!
  • Palmolive Mediterranean Moments Argan oil from Morocco and almond 1+1 δώρο(4.49€)
  • Le petit Marseillais Λευκό Ροδάκινο και Νεκταρίνι με 50% έκπτωση (1.98€)
  • Sanex zero 0% roll on 1+1δώρο(3.85€)...0% aluminium 0% parabens 0% alcohol!
  • Bic Soleil Lady με 30% έκπτωση (3.14€)
Ps...Εσείς κορίτσια τι ξυραφάκια χρησιμοποιείται??Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ μόνο τα συγκεκριμένα bic..είναι εξαιρετικά αλλά θέλω να δοκιμάσω κι άλλα! 
Ps 2...είχε προσφορές σε πολλά πολλά προιόντα!Ακόμα και σε είδη προσωπικής υγιεινής (αν με καταλαβαίνετε...)!

Πριν 1 εβδομάδα περίπου αγόρασα από το Super Market "Κρητικός" προιόντα περιποίησης μαλλιών Elvive!Με 30% έκπτωση!
  • Elvive σαμπουάν "Απαλότητα κερατίνης" με μικρο-κερατίνη και εκχύλισμα καμέλιας.
  • Elvive μάσκα με Δράση Αργινίνης (με serum ενδυνάμωσης).
Ps...Δυστυχώς δεν θυμάμαι τιμές!

Οπως βλέπετε,αγόρασα αναγκαία είδη καθημερινής περιποίησης που όλες λίγο πολύ χρησιμοποιούμε!Τρέχτε..οι προσφορές είναι πολύ συμφέρουσες!


Xoxo

Tag: 10 things about me!!!!!!!!!!!

Καλησπέραααααα κορίτσια!!!!
Τί κάνετε??Αντέχετε την ζέστη??????????? :)

Σήμερα θα κάνω το πρώτο μου tag!Yeaahhhhh!!
Ευχαριστώ πάραααα πολύ τις bloggers Μαρία από το  Beautylifebymaria και την Χριστίνα από το Beauty Swings!!
Thankkkk you girls!!!!!!


Ηρθε η ώρα να γνωριστούμε καλύτερα λοιπον!!!

1. Λατρεύωωωω να μαγειρεύω φαγητά και κυρίως γλυκά(περισσότερο ότι περιέχει σοκολάτα)!!!Θα μπορούσα να ζήσω μόνο με γλυκά αν μπορούσα!! :P 
2. Τρελαίνομαιιιιιιι για αμερικάνικες σειρές!!!!!!!!Αυτή την περίοδο παρακολουθώ Pretty Little Liars,Vampire Diaries,Homeland,American Horror Story,Entourage,Game of Thrones,Spartacus και πολλές πολλές πολλές ακόμα!!! :) 
  3. Παλιότερα υπήρξα πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικης..Το αγαπώ με όλη μου την καρδιά και ψυχή αυτό το άθλημα!Τώρα δυστυχώς ούτε γυμναστήριο δεν πάω...Ασυγχώρητη το ξέρω!!
   4. Είμαι αρκετά αδύνατη...Παλιότερα ήμουν πάραααα πολύ και όλοι με πίεζαν να φάω...γγγκκκρρρρρ...τα νεύρα μου!Γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι είναι θέμα σωματότυπου???Είναι πολύυυυυυ σπαστικό να σε σχολιάζουν για τα κιλα σου...κυρίως επειδή δεν τους αφορά και επειδή εγώ πάντα είμαι πάραα πολύ προσεχτική όσον αφορά το θέμα των κιλών!Υ.γ..νομίζω ότι στο συγκεκριμένο θέμα υπάρχει μια μεγάλη ειρωνεία..είναι ασχημο να λες σε κάποιον ότι είναι "χοντρός"..αλλα γιατί να μην είναι να λες κάποιον "κόκκαλο"???Ε??? :P 
5. Φοβάμαι υπερβολικά...και τα πάντα!Προσπαθώ να το ελέγξω! Δεν έχω ακόμα να φανταστείτε δίπλωμα οδήγησης..ακόμα!!Είναι ένα από τα πράγματα που φοβάμαι!Σύντομα όμως θα βγάλω..μένει να το πάρω απόφαση! :D
6.  Θέλω να ταξιδέψω σε όλοοοοοοο τον κόσμο!Το laptop μου είναι γεμάτο με φωτογραφίες από μέρη που θέλω να επισκεφθώ!!Μακάρι να μπορέσω να πραγματοποιήσω μερικά από τα ταξίδια των ονείρων μου!
7. Λατρέυω την φωτογραφία!!Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω κάπου και να μην τραβήξω άπειρες φωτογραφίες!Εχω κάνει και σεμινάρια φωτογραφίας τα οποία θέλω να συνεχίσω..Ευελπιστώ σύντομα να αγοράσω μια DSLR!
8. Αγαπώ τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς!!Αν δεν ήμουν φιλόλογος..θα ήμουν σίγουρα στυλίστρια/σχεδιάστρια μόδας ή διακοσμήτρια!Προς το παρόν αρκούμαι στο να παρακολουθώ τις εξελίξεις της μόδας και να ψωνίζω!! :D Ps..i loveeee shoes!!!!!!!!
9. Η αγαπημένη μου εποχή είναι το καλοκαίρι..I am a summer girl ;) Θάλασσα,ήλιος,άμμος,ξεγνοισιά,παγωτά,φρουτάκια...Αχχχ...
Λατρεύω την θάλασσα (όλες τις εποχές)..είναι κάτι που με χαλαρώνει απόλυτα!Η θάλασσα και οι βόλτες με το αυτοκίνητο αργά την νύχτα! :)
10. Είμαι σε πολύχρονη σχέση..πολύυυυ πολύχρονη και είμαι ακόμα τρελά ερωτευμένη!!

Είμαι σίγουρη ότι οι περισσότερες από εσάς ήδη έχετε κάνει το tag..Ως συνήθως μένω πάντα τελευταία!!
Οπότε ταγκάρω όποια δεν το έχει κάνει!! :D


Xoxo
  

NOTD (Nails of the Day) with Annie!

Καλησπέραααααααα κορίτσια!!!!!
Τί κάνετε???Πώς τα περάσατε το καλοκαίρι σας???
Μου λείψατε...πολύ!!!!!!Επανήλθα όμως με όρεξη για πολλά πολλά ποστ!!!!!!!!! :)

Ενα γρήγορο και εύκολο πρώτο post με NOTD!!
Το βερνίκι Annie 278 το αγόρασα από 1€ μαγαζί στην Πατησίων,το Oggi.Μου άρεσε πάρα πολύ το περίεργο χρώμα του...ενα ιριδίζον μπλε-πράσινο περλέ,ιδανικό για το καλοκαίρι!Το φόρεσα αρκετά σε χέρια και πόδια!
Ενθουσιάστηκα από την εφαρμογή,αλλά περισσότερο από την διάρκεια!Διατηρήθηκε αναλοίωτο για τουλάχιστον 3-4 μέρες,και ενώ ήμουν συνεχώς στην θάλασσα!Σίγουρα θα αγοράσω κι άλλο μόλις βγουν τα φθινοπωρινά χρώματα! :)


Πώς σας φαίνεται λοιπόν???Εγώ το αγάπησα!!!!!!!
Τί χρώμα έχετε τώρα στα νύχια σας??? :P


Xoxo