Collective Haul! ♥ (iherb,2happy,too faced,maybelline...)

Helloooooo ladies!!!!!!

Τους τελευταίους μήνες πραγματοποίησα κάποιες αγορές και είπα να σας τις δείξω μαζεμένες!
Λίγα πραγματάκια και οικονομικά!
  • Μέσα Νοέμβρη έκανα ακόμα μία παραγγελία από το αγαπημένο μου Iherb!Ετρεχε προσφορά 20% σε όλα τα καλλυντικά και φυσικά την εκμεταλλεύτηκα.Δεν αγόρασα πολλά καλλυντικά,όσο πινέλα!
-Eco Tools Retractable Brush (για την τσάντα μου)
-Eco Tools Eye Enchancing Duo Set
-Elf Liquid HD Blush
-Eden Mixed Nuts για ακόμα μια φορά!Τα λατρεύω!

Χρησιμοποιώντας τον κωδικό KQQ437 ή απλά πατώντας στην παραπάνω εικόνα(ή πατώντας απευθείας τα παραπάνω links των προιόντων),θα έχετε $10 σε αγορές σας άνω των $40 και $5 για μικρότερης αξίας αγορές! Ισχύει για την πρώτη σας αγορά από το Iherb!Και στις μετέπειτα όμως παραγγελίες βγαίνεις κερδισμένη! Μόλις παραγγείλεις, θα σου δωθεί δικός σου κωδικός, τον οποίο μπορείς να δώσεις στους γνωστούς/φίλους σου να χρησιμοποιήσουν και να λάβουν την ίδια έκπτωση. Όσο περισσότερο παραγγέλνουν οι φίλοι σου από το iherb τόσο αυξάνεται η έκπτωση για σένα στις επόμενες αγορές.

2 Years Blog Anniversary!!!!!!!!!!!!! ♥ ♥

 Helloooooo ladiesssssss!!!
Το γλυκό μου blogακι έκλεισε 2 χρόνια!!!!2 χρόνια γεμάτα ομορφιά,καλλυντικά,μόδα,μαγειρική...και γενικά όλα όσα αγαπώ!!Εύχομαι να ακολουθήσουν πολλά πολλά δημιουργικά και γεμάτα ομορφιά χρόνια!
Με αυτό το δώρο θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας,τα γλυκά σας σχόλια και την στήριξή σας!
Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!!

a Rafflecopter giveaway


Και τώρα πάμε στους ΚΑΝΟΝΕΣ! :

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ


  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να είστε μέλη στο blog μου(μέσω GFC). Μπορείτε να γίνετε πατώντας δεξιά στο "Join this site " . Προσοχή: οι ανώνυμες συμμετοχές θα ακυρώνονται!
  • Να κάνετε like στη σελίδα μου στο facebook
  •  Να κάνετε share/κονοποίηση το διαγωνισμό στο facebook σας
  •  Να αφήσετε ένα σχόλιο εδώ με το email σας και να μου γράψετε ότι θέλετε!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
  • Να με ακολουθήσετε στο twitter.
  • Να κάνετε tweet αυτόν εδώ το διαγωνισμό.
  • Να με ακολουθήσετε στο Instagram.
  • Να με ακολουθήσετε στο Bloglovin.Μπορείτε πατώντας το link στα δεξιά η πατώντας εδώ
Το giveaway τελειώνει στις 28 Φεβρουαρίου και μπορούν να λάβουν μέρος όσοι διαμένουν στην Ελλάδα. Πρέπει να είστε άνω των 18 για να λάβετε μέρος {θα σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία αν κερδίσετε (όπως Όνομα, Διεύθυνση και τηλέφωνο)}
Η νικήτρια θα ανακοινωθεί εδώ στο blog, στο fb και στο twitter και μεσω email στις αρχές Μαρτίου.Ο νικητής θα έχει 2 μέρες να επικοινωνήσει μαζί μου και να μου στείλει τα στοιχεία του. Σε περίπτωση που δεν στείλει μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα επιλέξω καινούριο νικητή. Ο νικητής θα κληρωθεί μέσω random.org.
Ο διαγωνισμός δεν είναι διαφημιστικός και φυσικά δεν πληρώνομαι γι αυτόν! Τα δώρα έχουν αγοραστεί με δικά μου χρήματα,εκτός από τον άργιλο που μου δόθηκε από την εταιρεία Biokal-Dalon. ΥΓ...Αν μετά την λήξη του διαγωνισμού κάποιο μέλος διαγραφεί,δεν θα μπορεί να λάβει μέρος σε επόμενο διαγωνισμό!

Καλή Επιτυχία!!!!!!!


Triple Chocolate Cookies!!!!!

Helloooooo ladies!!!!!!
 Οπως ήδη θα ξέρετε,είμαι πολύ των γλυκών και λατρεύω την σοκολάτα!Και φυσικά τα σοκολατένια μπισκότα!Μπορώ να φάω ολόκληρο πακέτο σε δευτερόλεπτα!
Είναι η πρώτη φορά που επιχείρησα να ψήσω chocolate chip cookies και μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα!!!Την συνταγή που θα σας δείξω σήμερα την πρωτοείδα από την Viviana πριν αρκετό καιρό και μόλις πριν λίγες μέρες αποφάσισα να την δοκιμάσω!
Μπορείτε να δείτε και video.